Menu Sluiten

De beste gefilterde waterfles

De beste gefilterde waterfles

Iedereen weet hoe belangrijk water is voor het menselijk lichaam, maar door kraanwater te drinken, kun je vaak water proeven dat hard is en een lichte chemische smaak in je mond achterlaten en drinkwater uit een meer of beek kan gevaarlijk zijn. Hierdoor kunnen veel mensen flessenwater kopen, wat duur en niet zo handig is.

LifeStraw Go gefilterde waterfles

Dit is de best gefilterde waterfles van LifeStraw die water kan omzetten in iets dat schoon en drinkbaar is. Het is perfect voor elk type reis omdat het een holle vezelmembraan heeft dat het water filtert en alle bacteriën en protozoa verwijdert, zodat je water uit meren en beken kunt gebruiken.
Het heeft een tweetraps koolstoffilter dat alle slechte geuren kan verwijderen en ook chloor om je een drankje te geven dat geen slechte nasmaak heeft. Het verwijdert bijna alle bacteriën in het water en ook alle vervelende parasieten en het kan dit allemaal bereiken zonder chemicaliën, jodium of batterijen te gebruiken.

LifeStraw Go gefilterde waterfles

Brita 23,7 Ounce gefilterde waterfles

Brita wordt al lang geassocieerd met het maken van filters van hoge kwaliteit en u kunt zien waarom dit de beste waterfilterfles is die water de heldere smaak geeft waarnaar u op zoek bent. Het heeft een afmeting van 23,7 gram en is verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en een blauw gedrukt ontwerp.
De fles is vrij van bisfenol A (BPA), een schadelijk plastic dat kan binnendringen in vloeistof uit flessen die het bevatten. Deze filterende waterfles kan uw water filteren en de chloor- of geursmaak verminderen die vaak wordt aangetroffen bij kraanwater.

Brita 20 Ounce Sport gefilterde waterfles

Dit is een iets kleinere gefilterde waterfles van Brita, maar bevat nog steeds veel water, waardoor je overal een heerlijk drankje kunt drinken. Als u op zoek bent naar een fles die zachter aanvoelt, dan is dit misschien het perfecte product voor u, omdat het zachte ontwerp het gemakkelijk te dragen maakt.
Het heeft een actief koolstoffilter dat chloor vermindert om uw water een betere smaak en een betere geur te geven. Dat filter kan 256 keer worden gebruikt voordat het wordt aanbevolen om te worden vervangen, wat ongeveer eens in de twee maanden zal zijn.

Brita 20 Ounce Sport gefilterde waterfles

GRAYL Ultralight gefilterde waterfles

Net als de LifeStraw-fles is dit geen fles alleen voor leidingwater, maar een die je overal mee naartoe kunt nemen en geweldige resultaten en veilig drinkwater kunt krijgen. Het kan overal mee naartoe worden genomen en geeft u op elk moment direct drinkwater.
Het werkt door simpelweg te worden gevuld en vervolgens ingedrukt om het filtersysteem te activeren en als je dat eenmaal hebt gedaan, is het gratis te drinken en doet dit zonder lampen of batterijen. Dit hele proces duurt maar 15 seconden en verwijdert bijna alle bacteriën, virussen en parasieten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *