Menu Sluiten

Waterfilterkan

Laat bacteriën niet het beste uit je halen. Ontdek welke gefilterde waterflessen het beste zijn voor buiten en kraanwater. Meer informatie over waterfilterkan op www.waterontharder-specialist.be

Bel ons vandaag nog 06-25452142 of plan nu een online consult in!

Hoe te kiezen en wat te overwegen

Bedenk voor wat voor soort activiteiten je de fles nodig hebt. Ga je ermee de paden op?

Materialen

Waar is de fles van gemaakt? Roestvrij staal of kunststof? Als het plastic is, is het dan een BPA-vrije fles? Hoe duurzaam is de fles?

Opruimen

Wat moet je na gebruik doen met de fles? Hoe gemakkelijk is het om de fles schoon te maken?

Makkelijk te gebruiken

Was de fles gemakkelijk te bereiden en in elkaar te zetten? Was het gemakkelijk om water in de fles te krijgen? Hoe was het debiet?

Productiviteitspercentage

+
Fabrikanten
+
Aandelen
+
Dealers
+
Online kopers

Tevreden klanten!

Het is ons doel dat u altijd tevreden bent met wat u bij ons heeft gekocht, dus laat het ons weten als uw koopervaring iets minder dan uitstekend was.
Ik heb maar een paar uur, Product is goed voor reizigers en die single blijven.
Ema Benedictus
Geweldig product .. Ik gebruik dit nu een paar maanden en heb ermee gereisd.
Jente van Glabbeek
Ik heb deze fles gebruikt voor mijn sarpass-trektocht. Het gaf me de hele reis altijd zuiver water.
Freek Puts

Veilig water voor jou. Veilig water voor de wereld.

Van onze blog

De beste gefilterde waterfles

De beste gefilterde waterfles

Iedereen weet hoe belangrijk water is voor het menselijk lichaam, maar door kraanwater te drinken, kun je vaak water proeven dat hard is en een lichte chemische smaak in je mond achterlaten en drinkwater uit een meer of beek kan gevaarlijk zijn. Hierdoor kunnen veel mensen flessenwater kopen, wat duur en niet zo handig is.

LifeStraw Go gefilterde waterfles

Dit is de best gefilterde waterfles van LifeStraw die water kan omzetten in iets dat schoon en drinkbaar is. Het is perfect voor elk type reis omdat het een holle vezelmembraan heeft dat het water filtert en alle bacteriën en protozoa verwijdert, zodat je water uit meren en beken kunt gebruiken.
Het heeft een tweetraps koolstoffilter dat alle slechte geuren kan verwijderen en ook chloor om je een drankje te geven dat geen slechte nasmaak heeft. Het verwijdert bijna alle bacteriën in het water en ook alle vervelende parasieten en het kan dit allemaal bereiken zonder chemicaliën, jodium of batterijen te gebruiken.

LifeStraw Go gefilterde waterfles

Brita 23,7 Ounce gefilterde waterfles

Brita wordt al lang geassocieerd met het maken van filters van hoge kwaliteit en u kunt zien waarom dit de beste waterfilterfles is die water de heldere smaak geeft waarnaar u op zoek bent. Het heeft een afmeting van 23,7 gram en is verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en een blauw gedrukt ontwerp.
De fles is vrij van bisfenol A (BPA), een schadelijk plastic dat kan binnendringen in vloeistof uit flessen die het bevatten. Deze filterende waterfles kan uw water filteren en de chloor- of geursmaak verminderen die vaak wordt aangetroffen bij kraanwater.

Brita 20 Ounce Sport gefilterde waterfles

Dit is een iets kleinere gefilterde waterfles van Brita, maar bevat nog steeds veel water, waardoor je overal een heerlijk drankje kunt drinken. Als u op zoek bent naar een fles die zachter aanvoelt, dan is dit misschien het perfecte product voor u, omdat het zachte ontwerp het gemakkelijk te dragen maakt.
Het heeft een actief koolstoffilter dat chloor vermindert om uw water een betere smaak en een betere geur te geven. Dat filter kan 256 keer worden gebruikt voordat het wordt aanbevolen om te worden vervangen, wat ongeveer eens in de twee maanden zal zijn.

Brita 20 Ounce Sport gefilterde waterfles

GRAYL Ultralight gefilterde waterfles

Net als de LifeStraw-fles is dit geen fles alleen voor leidingwater, maar een die je overal mee naartoe kunt nemen en geweldige resultaten en veilig drinkwater kunt krijgen. Het kan overal mee naartoe worden genomen en geeft u op elk moment direct drinkwater.
Het werkt door simpelweg te worden gevuld en vervolgens ingedrukt om het filtersysteem te activeren en als je dat eenmaal hebt gedaan, is het gratis te drinken en doet dit zonder lampen of batterijen. Dit hele proces duurt maar 15 seconden en verwijdert bijna alle bacteriën, virussen en parasieten.

Meest opvallende voordelen van het gebruik van een waterfilterfles

Meest opvallende voordelen van het gebruik van een waterfilterfles

Omdat plastic flessen voor eenmalig gebruik zoveel schade toebrengen aan onze fauna en het milieu om hen heen, moet er een alternatief worden gevonden voor schoon, veilig water. Voer filterwaterflessen op! Deze flessen zijn een fantastische manier om gemakkelijk schoon en veilig water te krijgen dat net zo goed smaakt als flessenwater zonder enorme schade toe te brengen aan onze planeet.

Elimineert schadelijke bacteriën en virussen

Waarschijnlijk het belangrijkste aspect van een filterwaterfles is dat het je beschermt, ongeacht de kwaliteit van het water dat je drinkt. In staat zijn om te drinken uit waterbronnen over de hele wereld is een fantastisch voordeel van het dragen van een filterfles omdat het betekent dat je in bijna elke situatie gehydrateerd kunt blijven.
Ervoor zorgen dat u met vertrouwen veilig en schoon water kunt drinken dat u niet ziek zult krijgen, kan een prioriteit zijn, vooral als u naar plaatsen als India en Afrika reist waar u het kraanwater misschien niet kunt vertrouwen. Om deze reden kan een filterwaterfles erg belangrijk zijn voor uw gezondheid.

Verwijdert chemicaliën zoals chloor, fluoride en lood

Verwijdert chemicaliën zoals chloor, fluoride en lood

Naast het verwijderen van microbiologische verontreinigingen, kunnen waterfilterflessen ook chemische concentraties in water verwijderen of sterk verminderen, waardoor het water niet alleen zuiverder maar ook gezonder wordt.
Zelfs chemicaliën die vaak worden gebruikt bij de behandeling van water, zoals chloor, worden verminderd door het gebruik van filterwaterflessen. Dit betekent dat zelfs kraanwater beter smaakt en dat het water dat je drinkt, zowel microbiologisch als chemisch zuiverder zal zijn. Om deze reden is het dagelijks gebruiken van een filterfles vooral gunstig als uw water bijzonder chemisch smaakt.

Vermindert uw voetafdruk van plastic afval

Nu het probleem van plasticvervuiling in de wereld een groter probleem is dan ooit, is er nooit een beter moment geweest om een ​​herbruikbare waterfles te kopen. Als u er een bij u draagt, kunt u stoppen met het kopen van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik, een van de grootste bijdragers aan plasticvervuiling.
Het extra voordeel van het kopen van een filterwaterfles betekent dat u veilig water kunt drinken uit elke waterbron. Dus in situaties waarin u het kraanwater misschien niet kunt vertrouwen, bijvoorbeeld op vakantie in India of Afrika, hoeft u nooit terug te gaan naar wegwerpflessen als een veilige wateroplossing.

Elk water zal goed smaken

Elk water zal goed smaken

Voor velen kan het verwijderen van virussen en schadelijke bacteriën een nuttig element zijn, maar niet helemaal noodzakelijk als ze al drinken voor een betrouwbare bron. Een ander voordeel van de waterfilterfles is dat het de smaak van kraanwater verbetert, hoe schoon het water ook is.
Het iets meer basale actiefkoolfilter is uiterst effectief als het gaat om het veranderen en verbeteren van de smaak van water. Dit betekent dat je uit elke bron van vers water kunt drinken en het zal smaken en ruiken alsof het altijd zuiver, zuiver water is geweest.

Hoe een Brita-waterfles schoon te maken

Hoe een Brita-waterfles schoon te maken

Filterwaterflessen zijn een geweldige manier om onderweg te filteren. Filterflessen hebben geen speciale reiniging nodig, maar het is belangrijk om ze om de paar keer te wassen. Geef je fles een snelle handwas met warm water en een milde afwasmiddel. Filterflessen zijn ook zo ontworpen dat ze in de vaatwasser kunnen worden gewassen.

Haal de dop van de fles.


Verwijder altijd de dop voordat u de fles wast. Je kunt de dop apart met de hand afwassen of met de fles in de vaatwasser. Als je de fles met de dop in de vaatwasser zet, wordt hij niet helemaal schoon.

Verwijder het filter en leg het opzij.

Of je de fles nu met de hand of in de vaatwasser wast, verwijder altijd eerst het filter. Overmatig heet water kan het filter beschadigen of er deeltjes uit afgeven, wat de effectiviteit ervan vermindert. Zet het filter ergens schoon terwijl u de fles wast om te voorkomen dat het wordt verontreinigd.

Plaats de fles en de dop op het bovenste rek van de vaatwasser.

Brita waterflessen zijn ontworpen om wassen in de vaatwasser te weerstaan, maar het is belangrijk om ze alleen op het bovenste rek te wassen. Het bovenste rek is meestal beter voor plastic. Plaats de fles met de opening naar beneden.

Zorg ervoor dat de temperatuur van de vaatwasser lager is dan 50°C

Als uw vaatwasser een temperatuurinstelling heeft, zorg er dan voor dat deze de opgegeven temperatuur niet overschrijdt. Als er geen temperatuurinstelling is, raadpleeg dan de handleiding van de vaatwasser voor temperatuurspecificaties.
Als u de watertemperatuur van uw vaatwasser niet kunt bepalen, kunt u het beste uw waterfles met de hand wassen om te voorkomen dat u deze beschadigt.

Plaats de fles ondersteboven om te drogen.

Plaats de fles ondersteboven om te drogen.

Als uw vaatwasser de fles niet voldoende droogt, zet hem dan ondersteboven op een droogrek of op een schone handdoek en laat hem aan de lucht drogen. Als u de fles snel moet drogen, kiest u voor een papieren handdoek of een microvezeldoek om te voorkomen dat er doekvezels in de fles achterblijven.

Steek een washandje of schrobborstel in de fles om de zijkanten te krijgen.

Als u zeepwater schudt, wordt de fles grotendeels schoon, maar een snelle scrub maakt het werk af. Spoel zo goed mogelijk een washandje rond en haal het geheel naar binnen. Spoel daarna alle zeep uit.
Plaats de fles ondersteboven om te drogen of droog hem af met keukenpapier om te voorkomen dat vezels van een stoffen handdoek achterblijven.

Hoe ik deze gefilterde waterflessen heb beoordeeld

Hoe ik deze gefilterde waterflessen heb beoordeeld

Ik heb vijf belangrijke criteria overwogen bij het gebruik van elke herbruikbare waterfles: filteren, materialen, smaak, gebruiksgemak en opruimen. Dit zijn allemaal factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een gefilterde waterfles – u wilt er een kopen die past bij de activiteit waarvoor u deze wilt gebruiken.
Als ik bijvoorbeeld op zoek was naar een gefilterde fles om mee te backpacken, zou ik niet voor de Brita kiezen. Ik zou ook niet investeren in de Grayl Geopress als ik alleen een fles nodig had voor leidingwater.
Omwille van veilig drinkwater, trokken twee vrienden en ik naar een zoetwaterbron in Zuid-Californië. We hadden het geluk een klein straaltje van een waterval te vinden in het Rancho Sierra Vista / Satwiwa Wilderness-gebied in het Santa Monica-gebergte, dat uitmondde in een reeks van vier kleine plassen water. Van de vier waterpoelen besloten we de flessen te testen in de fles die er het minst stagneerde (en de minste beestjes en kikkervisjes had). De dag voor de wandeling heb ik alle gefilterde waterflessen schoongemaakt en klaargemaakt volgens hun instructies . Ik vulde elke fles uit hetzelfde watergat en proefde het water uit elke fles ter plaatse. Ik dronk vervolgens een voor een uit de flessen en schonk er wat water in om te zien hoe schoon het eruit zag. Ik was klaar om indien nodig liters water te drinken en te blijven drinken tot ik de beste herbruikbare waterfles vond.

Filteren

Filteren

Welk filtermechanisme werd gebruikt en hoe goed filterde de fles verontreinigingen, bacteriën en virussen en andere onaangenaamheden uit het vermoedelijk niet-drinkbare water? Hebben de waterflesfilters na het filteren deeltjes in het water achtergelaten? Water “na filtering” betekent het water dat uit de drinktuit of het filterrietje komt. Zijn er vervangende filters?

Materialen

Waar is de fles van gemaakt? Roestvrij staal of kunststof? Als het plastic is, is het dan een BPA-vrije fles? Hoe duurzaam is de fles?

Smaak

Deze is vrij duidelijk. Hoe smaakte het water? Zijn er in het bijzonder overblijfselen van minerale geur of chemische smaak?

Makkelijk te gebruiken

Was de fles gemakkelijk te bereiden en in elkaar te zetten? Was het gemakkelijk om water in de fles te krijgen? Hoe was het debiet?

Opruimen

Wat moet je na gebruik doen met de fles? Hoe gemakkelijk is het om de fles schoon te maken en ervoor te zorgen dat hij klaar is voor je volgende avontuur?

Het hebben van een goed gefilterde waterfles voor schoon water is een essentieel onderdeel van avontuurlijke uitrusting, zoals elke enthousiaste persoon buitenshuis waarschijnlijk al weet. Of je nu een paar uur een korte wandeling maakt of dagen achter elkaar de wildernis in gaat, je wilt altijd toegang hebben tot schoon water en je wilt nooit dat je dorst krijgt. Je wilt geen liters gezuiverd flessenwater sjouwen, wat een milieupest is, om nog maar te zwijgen van zwaar en duur.

Neem contact op

Ontvang productkortingen, nieuwe releases, verkopen en inspiratie om je avonturen gaande te houden.